Psycholoog Gouda – Over Annelies de Jager

Ik ben een rustige psycholoog en ik vind het belangrijk om naar jou te luisteren zonder te oordelen. Ik ga je helpen je zelfredzaamheid de vergroten zodat je op eigen benen verder kunt. Ik hou niet bij elke cliënt hetzelfde praatje maar ik verdiep me in jouw situatie zodat de behandeling volledig op jou is aangepast.

Het juiste pad inslaan

Ik zie in mijn praktijk veel mensen binnenkomen met een leuke baan, leuke kinderen en leuke partner, maar toch mist er iets. Ze vragen zich af: zijn ze wel de juiste weg ingeslagen? Ze zijn heel erg bezig om zichzelf aan te passen aan de buitenwereld, terwijl ze contact moeten maken met de dingen die ze zelf nodig hebben.

Vanuit mijn eigen ervaring probeer ik mensen te laten zien dat ze van binnen naar buiten moeten leven, in plaats van andersom. Als psycholoog zie ik al snel waar de belemmering zit. Wat houdt iemand tegen om toch die stap te zetten? En het is natuurlijk heel mooi om te zien dat je iemand na verloop van tijd echt geholpen hebt.

Neem contact met mij op

Heb je nog vragen? Bel voor een afspraak of stuur even een mail naar praktijk Psycholoog Gouda, ter attentie van Jeroen Rohde.