Psycholoog Gouda

Psycholoog Gouda – Over Jeroen Rohde

Ik ben pas op latere leeftijd psychologie gaan studeren. Ik koos destijds voor een beroep met goed toekomstperspectief, terwijl het werk als psycholoog veel dichter bij mij stond. Ik had niet gehoor gegeven aan dat wat ik van binnenuit wilde, maar ik weet nu dat je moet kiezen voor wie je echt bent.

Op zoek naar je behoeftes en passies

De eerste tien jaar van mijn carrière heb ik als bestuurskundige gewerkt binnen verschillende organisaties, maar inmiddels ben ik ook alweer tien jaar aan het werk als psycholoog. Vanuit mijn ervaring als organisatieadviseur kan ik echter wel iets extra’s bieden als het gaat om werkgerelateerde klachten. Ik help mensen met het ontdekken van hun behoeftes en hun passies, en dat sluit zeker aan op mijn eigen geschiedenis.

Het juiste pad inslaan

Ik zie in mijn praktijk veel mensen binnenkomen met een leuke baan, leuke kinderen en leuke partner, maar toch mist er iets. Ze vragen zich af: zijn ze wel de juiste weg ingeslagen? Ze zijn heel erg bezig om zichzelf aan te passen aan de buitenwereld, terwijl ze contact moeten maken met de dingen die ze zelf nodig hebben.

Vanuit mijn eigen ervaring probeer ik mensen te laten zien dat ze van binnen naar buiten moeten leven, in plaats van andersom. Als psycholoog zie ik al snel waar de belemmering zit. Wat houdt iemand tegen om toch die stap te zetten? En het is natuurlijk heel mooi om te zien dat je iemand na verloop van tijd echt geholpen hebt.

Neem contact met mij op

Heb je nog vragen? Bel voor een afspraak of stuur even een mail naar praktijk Psycholoog Gouda, ter attentie van Jeroen Rohde.