Tarief en vergoeding van de behandeling bij Psycholoog Gouda

Tarief en duur

Een individuele afspraak kost € 95 per sessie. Een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie, kost € 115 per sessie. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig.

Wordt Psycholoog Gouda vergoed of niet?

Elke zorgverzekeraar heeft het een beetje anders geregeld. En het hangt ook ook van je polis af wat wel en niet vergoed is en in welke mate. Informeer dus even bij je verzekering. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets.

Betaling en afzeggen

Betalen doe je vooraf via mijn bankrekening of contant. Je kunt een gemaakte afspraak altijd verzetten, maar doe dat alsjeblieft wel minimaal een dag van tevoren, dan kunnen wij nog een andere cliënt inplannen.

Daar kan ik je ook bij helpen

Voor veel mensen is het lastig om te zien of hun polis iets nu vergoed of niet en op welke manier. Vandaar ook dat ik iedereen adviseer het even te overleggen met de verzekering. Ik kan dat telefoontje ook voor je doen.

Contact

Wil je meer weten over vergoedingen en tarieven, of als je een afspraak wilt maken: bel mij of stuur even een mail naar praktijk Psycholoog Gouda ter attentie van Sandra de Graaf.